×

Om oss

Vi jobbar Skåne runt och har kunder från Helsingborg till Kristianstad, från Ystad till Malmö och allt däremellan, så vi är aldrig långt bort. Strategiskt placerat i Hörby, vi också vid tillfälle hyra lokaler Kontorslägenheter i Malmö och Helsingborg vid behov.

Med erfarenhet av att ha jobbat med ett större redovisningsbyrå under ett antal år, har vi erfarenhet i de flesta verksamhetsgrenar och kan lätt anpassa oss till era behov. Flytande i både engelska och svenska, ger detta oss en stark fördel i att kunna kommunicera viktiga information till er på ett sätt som Ni kan känna er trygg med.

Att ha jobbat internationellt också ger oss en bättre möjlighet att kunna lättare begripa oss på hur er verksamhet fungerar i ett större skala.

Vi är stolt över att vara direkt i vår kommunikation för att minska risk för fel, samt ge regelbundna feedback till er som kund om hur ni kan underlätta er arbete samt följer svensk lagstiftning för att minimera risker för att någonting blir fel.

Gary Fraser - Grundare och Redovisningsekonom 

Utbildad redovisningsekonom från Folkuniversitet (Yrkeshögskolan) i Trelleborg, samt Bachelor of Commerce (Management) från University of Otago i Nya Zeeland.

Gary har tidigare jobbat på en större redovisningsbyrå under 6 års tid innan Kiwi grundades 2020. Med erfarenhet av EU-handel och lite mer komplexa momsfrågor, har han erfarenhet inom de flesta branscher och ett bred kunskap inom olika redovisningsfrågor för små- och medelföretag. 

[email protected]

Nils-Arne Larsson - Redovisningsekonom

Utbildad redovisningsekonom från Yrkeshögskolan i Eslöv. Nils-Arne har lång erfarenhet inom detaljhandel innan utbildade sig till redovisningsekonom .

Nils-Arne har arbetat inom företag som Willys, Coop och Systembolaget, inom olika roller och inom olika arbetsområden, som budgetering, personalfrågor, marknadsföring och kundbemötande. Ekonomi ligger varmt om hjärtat och att skapa de bästa förutsättningar för bästa resultat.


Patrik Lundqvist - Lönekonsult

[ Bild kommer ]

Utbildad lönekonsult. 

Patrik har många års erfarenhet inom lönekörning, kollektivavtal och rådgivning kring lönefrågor och semesterrätt, pension och FORA. Med tidigare samarbete med Gary hos ett föregående arbetsgivare har Patrik byggt upp ett system med Gary för att kunna maximera effektiviteten inom lönekörningsprocessen för att kunna leverera lönekörning på ett digitalt och säker sätt.

Michaela Persson - HR Specialist

[ Bild kommer ]

Michaela är en specialist inom HR, avtal och arbetslagar och med erfarenhet som HR Chef, företagsägare inom personaluthyrning och ledningsroller inom andra bolag, har Michaela den expertis för att kunna hjälpa er bygga en stabil och komplett HR regelverk som tydligt definiera era interna processer, eller om ni behöver hjälp med personalfrågor

Charlie - företagets vakthund

Charlie är företagets glädjespridare som är aldrig långsam med en glad hälsning eller att sätta sig i knäet (om man vill det eller ej) Att hälsa på Charlie på kontoret är ett absolut måste!

 
Hjälp mig med siffror »